Blog oktober 2024; Nachtrust, hoe belangrijk is dat? Een nacht heerlijk doorslapen. Puur genieten toch? We slapen ook prima op de camping. Veel buiten doet goed. We slapen altijd met het raam open, zelfs bij een flinke nachtvorst. Heerlijk. Maar met tijd en wijlen wordt onze nachtrust onderbroken door spannende geluiden van buiten. Het kan hier namelijk diep in de nacht behoorlijk spoken. Ogen wijd open, luisterend en soms zelfs turend naar buiten, vragen we ons af wat is dat toch? Die zwarte hemel vol met sterren, soms met een prachtige maan die naar ons knipoogt, blijft schitterend en met die geluiden erbij verwonderen we ons keer op keer. Maar wat horen we toch?

En daar liggen we dan, klaarwakker te gissen.

Naar wat luisteren we eigenlijk? Luister maar mee, deze keer klonk het zo:

En natuurlijk, zo erg is het niet. Het is leuk om te doen, op zoek te gaan naar welk dier het deze keer is. Alleen, val daarna maar weer eens in slaap, Aaahhhh.

Wat denken jullie dat het is?

Welk dier hoor ik hier:

Wellicht ook leuk om te lezen, onze eerdere blogs over de dieren in de buurt, zoals de vos op camera bij het kippenhok, drollentijd (over dierenpoep op de camping) en uilskuikens.