Bonjour {name}, veel leesplezier !
N I E U W S B R I E F
Camping Le Soustran
Juli 2024 Klik hier om de nieuwsbrief online te lezen
Op dit moment op de camping ...

.. is het kampeerseizoen begonnen. Er spelen weer kindjes, aangename avondjes bij het kampvuur en de gezellige bbq-avonden zijn weer een feit. 


Tja onvermijdelijk bijna, praten over het weer. Het blijft een apart jaar, we kunnen gelukkig onze korte broek aan, soms is het grijs, soms volop zon en soms een korte of langere regenbui. We hebben 'geluk' gehad wat dat betreft, want 20km bij ons vandaan in Sarroux Saint Julien heeft hevige regen, onweer, hagel etc voor een hoop ellende gezorgd. Wij hebben de staart gevoeld midden in de nacht, hevige wind. 

https://www.francebleu.fr/infos/meteo/correze-orage-de-grele-devastateur-pres-de-bort-les-orgues-8334175

 

 

 

 

 

 

 



Deze week staat er volop zon op de planning. Een heerlijk idee.

Helpende handen

Voor degene die deze zomer komen kamperen bij ons, jullie gaan kennis maken met Isa en Norbert. Beide hebben 2 helpende handjes en daar zijn wij heel blij mee. 

Ze leren een hoop, deze twee, en soms zijn er ook wat verwarringen, zoals die ene keer dat Isa aan Norbert vraagt of hij de 'shark'* in het zwembad wil doen en Norbert verbaasd terugkomt met de vraag waar dan die opblaashaai te vinden is.

Ook kikkers zijn wel een dingetje bij deze twee. Die nemen namelijk ook wel eens een duik in het zwembad en schijnen snel te kunnen zwemmen. Zien jullie het voor je ... nou wij wel, hahahahaha.

*De 'shark' is een zwembadstofzuiger.

Maandelijkse blog
Beeldhouwweek

Nog zin in een midweek beeldhouwen onder de bezielende leiding van Ron, er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar voor de week van 

Wandelweek

Ook voor de wandelweek kun je je nog aanmelden, sterker nog, mensen gezocht om mee te wandelen. Er mogen zeker nog wandelaars bij. ZEGT HET VOORT !

wandel
Lac de la Triouzoune
Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief en ..
.. tot volgende maand !

Openingstijden 2024: 27 april - 30 september

Wees welkom !
facebook  twitter  pinterest  linkedin  youtube  instagram 
BEZOEK ONZE WEBSITE
Camping Le Soustran
Pellachal 9, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com