Bonjour {name}, veel leesplezier !
N I E U W S B R I E F
Camping Le Soustran
Juni 2024 Klik hier om de nieuwsbrief online te lezen
Op dit moment op de camping ...

... wat staat de wereld toch op z'n kop. Qua meerdere 'ernstige' onderwerpen, maar zeker ook qua het weer. 
Wij mogen eigenlijk niet klagen, maar ja mens eigen, of niet?

Het is koud en met tijd en wijlen nat. EN TOCH ! Is het ook heerlijk, want zodra de zon doorkomt na een nacht met 2graden boven nul, is het direct heerlijk toeven in dat zonnetje. En wat een geluk hadden we 3 juni t/m 7 juni, tijdens de wandelweek, de eerste droge week (op een kleine spetter na). Tja kleine geluksmomentjes, even vitamine D 'snuiven'.

Nu is de beeldhouwweek bezig, wederom valt het mee qua regen, koud in de nacht en soms overdag. Gelukkig hakken ze zich warm en is het een hele warme mooie groep mensen.

Het is op de camping een komen en gaan van spontane visites meestal voor een paar daagjes. Het restaurant vult zich ook bijna iedere avond.

Isa en Rosalyn zijn begonnen aan hun eerste werkweek. Even wennen qua klussen, bij ons is geen dag hetzelfde. Ze doen het goed, fijn dat ze er zijn.

Wij zijn blij!

 

Tiny House te huur

In de vorige nieuwsbrief schreven we over ons Tiny House dat te huur is. Wel, hoe leuk, de allereerste (geen familie of vrienden) maar echte gasten (Fransen) huren het op dit moment. We zijn erg benieuwd naar hun ervaring.

Maandelijkse blog
Beeldhouwweek

De workshop beeldhouwen is in volle gang en naast de prachtige creaties zijn het prachtige mensen die hier aan het hakken zijn geslagen. 

In september (15 tm 21 sept) is er weer een workshop beeldhouwen gepland, we hebben nog plaats voor 3 extra deelnemers. Meer informatie vind je hier: https://www.lesoustran.com/workshop-beeldhouwen/

Wandelweek

De wandelweek van begin juni was absoluut een succes. De groep was goed aan elkaar gewaagd en er zijn heel wat kilometers en hoogtemeters afgelegd. Er zijn nieuwe vriendschappen ontstaan en daarnaast wordt er al gesproken over een wandelweek reunie volgend jaar. Bij de wandelweek in september is nog plaats voor een aantal mensen. Meer informatie vind je hier: https://www.lesoustran.com/wandelweek/

Een aantal foto's  kun je op onze facebookpagina zien: https://www.facebook.com/share/p/Em7g5KwGSokamBA1/

wandel
Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief en ..
.. tot volgende maand !

Openingstijden 2024: 27 april - 30 september

Wees welkom !
facebook  twitter  pinterest  linkedin  youtube  instagram 
BEZOEK ONZE WEBSITE
Camping Le Soustran
Pellachal 9, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com