Bonjour {name}, veel leesplezier !
N I E U W S B R I E F
Camping Le Soustran
Mei 2024 Klik hier om de nieuwsbrief online te lezen
Op dit moment op de camping ...

... tja, regent het. Alweer! Een enkele dag zon waar we dan ook ECHT van genieten en daarna wederom regen. We zullen het ermee moeten doen. Beter nu dan dat het in de zomer valt. In iedergeval is het heel mooi groen en daar genieten we dan ook zeker weten van. 

Ons pasgeboren kuiken, Gerrit gedoopt, groeit als kool. Erg leuk om te zien, geluidruchtig kan ie ook zijn. Tjonge wat kan dat jong piepen. We hebben een apart hok voor hem getimmerd, half overdekt, voor overdag en in de nachten zit hij (of zij) bij ons binnen in een doos.

Klik op de foto voor een kort filmpje met Gerrit en zijn avonturen ;-)

Tiny House te huur

Het Tiny House op het terrein van Le Mas du Lac is nu echt helemaal af en klaar voor de verhuur! Na een dubbele testfase van familie hebben we een dikke punt op de i gezet en is het echt een paleisje in het klein geworden. 
Iets voor u?
Meer informatie, meer fotos en/of direct reserveren kan via deze pagina: https://www.lesoustran.com/reserveren-tiny-house/

Maandelijkse blog
Nederlands voor beginners ;-)

Klik en bekijk dit youtube filmpje.

Nieuw seizoen 2024

Stacaravan mh5 is als laatste aan de beurt geweest. De afgelopen jaren hebben we de veranda's van de stacaravans vernieuwd en (op 1 na) een dak gegeven. Vorige week is die klus geklaard bij mh5. Een mooie grote veranda over de gehele lengte van de stacaravan met dak.

 

 

 

 

 

 

 

Ook is direct het riool vervangen. Het idee was een klein stukje, maar uiteindelijk zo een 12meter aan leiding. Dat was een kleine tegenvaller, maar achteraf goed dat we er nu achter kwamen en niet in het hoogseizoen. Op diverse plekken waren er wortels het riool ingekropen en die zorgde voor verstopping. Een heel vies klusje.

 

Via deze weg een grote MERCI voor mijn moeder en haar man die (i.v.m. mijn gebroken elleboog) ons hebben geholpen de camping gereed te maken.  Ook onwijs BEDANKT voor alle gezelligheid en de helpende handen tijdens de natuurklusweek van Lia, Patrick, Thea, Jan, Vera,  Amélie, Celine, Mark, Carlos, Ingrid, Mieke en Kees. Meer over deze bijzonder gezellige week lees je deze maand in de blog (klik hier). En de afgelopen weken DANK JULLIE WEL Patricia, Patrick, Ank en Theo voor hun hulp met nog de laatste noodzakelijke klussen voordat straks de zon definitief schijnt en het echte kampeerseizoen kan gaan beginnen.

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief en ..
.. tot volgende maand !

Openingstijden 2024: 27 april - 30 september

Wees welkom !
facebook  twitter  pinterest  linkedin  youtube  instagram 
BEZOEK ONZE WEBSITE
Camping Le Soustran
Pellachal 9, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com